Sunday, May 7, 2017

makan2 @ bagan lalang

dua minggu berturut2 makan kat bagan lalang
sabtu lepas gi dgn ateh n family dia

gegel pulak ateh amik gambau nya haaa

ini lauk2 yg kami order..

akak n encik afzan yang pilih2 seafood nya

ikan tiga rasa, sori akak tak kenai nama ikan
semua encik afzan yg pilih nya..   kik3

sotong goreng tepung

udang petai



ini ayam kunyit, special untuk anak ateh
dia tak minat seafood :D

ini dua orang winner nya, orang lain siap dah
depa berdua akan slow2 abis kan semua lauk2

sotong petai

ketam bercili



kerang bakar

ikan stim limau; adam suka yang nih

dannnnn malam ni gi skali lagi
kali nih dengan adik pulak
last week adek tak leh nak join
dia balik kampung..

abah mesti ikut, dia la penyelamat, habiskan segala lauk2


akak dengan wife adek..

tu adek ku dengan anak dia; Rania
habis gak lauk2 malam nih
lebih kurang aje dengan lauk hari tu


No comments:

Post a Comment