Thursday, May 11, 2017

kucing2 kami

hari ni nak upload gambar kucing2 kami lahhh
depa dah nak masuk 9 bulan dah
sama usia dengan akak nya weight loss journey
sebab masa akak start dgn journey tu, encik afzan pun bawak balik depa

nama takleh blah ehhh, padahal yg betina nya si botak
masa kecik2 tak kenai jantan ke betina nya
kekekekekekkeek

depa ni kebanyakan masa dok kat luar
nih nak amik gambau kena letak dlm cage kalau tak, depa tak dok diam

nampak, nak kena pegang gitu baru leh amik gambau nya
kalau tak memang tak senonoh gambar2 depa

ini gambar 8 bulan lepas
lepas mak kucing ni beranak, afzan terus bawak balik rumah
seminggu je mak dia nyusukan they all
lepas seminggu terus lari mak dia
gambar sebelah tu dengan afzan; ayah susuan depa kik3





No comments:

Post a Comment