Saturday, January 13, 2018

Illumi run 2018

our first run in 2018
and our 3rd run ever..


dah sampai, bergambar dulu






sblom run they all simbah dengan illuminate punya cat
abis basah2 kami



dah abis run, tunggu anis
akak sampai awal gak ye
less than sejam tau







gitu rupa medal ketiga kami
cantik kannnn

adam tak join larian ni
sebab kami dapat 2 tiket aje
lagipun next week dia ada twincity run

Monday, December 18, 2017

Day 7: Selamat tinggal Seoul :(

sedih nya nak ucapkan selamat tinggal
kebetulan pagi ni pulak salji turun dengan lebat nya
alhamdulillah dapat kami tengok salji turun kan
dan nasib baik ianya tak turun semasa kami di sana
kesejukan teruk nanti..










dah sampai Incheon International Airport..
checkin pastu cari2 makan
kelaparan dah masing2 nihhhh


selamat tinggl kimchi
welcome nasik lemak!!
rindu nasi lemak dah kami2 semua..

makan shrimp burger..

tunggu plane kita, delay lama!!
sebab salji lebat n kena buat siraman air panas atas plane kami




berjalan ke plane..
kali ni kami balik dengan MAS







okehhhh secure seat masing2 ye
ayah selesa la dok dlm MAS
memang takleh la travel jauh2 dgn AA


sampai dah KLIA
malam gak kami sampai, dalam kul 9malam gitu








masing2 punya hati tertinggal di Seoul!!
bila la dapat bersua kembali :*