Thursday, May 28, 2015

lagu cinta - asmara

lately asik layan lagu2 sedih aje akak nih
encik afzan la nih, dia yg cari lagu2 gini
akak layan ajo

meh layan lagu nih..   sedih uolssss
lagi skali gambo2 takde kena ngena dgn lirik lagu ye

oh ye, lupa nak cite
ada cobaan nak porak peranda kan family akak
sorry try again!!   as we are stronger than ever!!
gile!!   kami ni pun ada org nak dengki??
please lahhhhhhhh


=================================


lagu cinta - asmara

Di atas perih kau menari
Di atas tangis kau bernyanyi
Kau sayat hatiku
Dengan cintamu

Cinta..  Bukan hanya harapan
Cinta tapi kepastian
Cinta..  Bukan menyakiti hati

Disaat luka kau tak ada
Disaat duka kau tak setia

Cinta seharusnya, Tak begitu..


=================================

ok habis lagu2 sedih
lets layan gambar2 BAHAGIA kami
makin meroyan la orang tu tengok nya!!
kah3  kesian la ko, loser sangat2!!

memang pelik, kami yang takde apa2 ni nak di dengki nya!!
go and dengki to Rosmah laaaaa..  
kan ke lagi baik dan berpaedah??





anis kalau dah kat big apple memang tak sempat pandang kiri kanan dah






minah akak yang suka selpi nih..  layannnnn







ayah selpi dgn henfon nokia dia
kik3  :D


dah big apple, pizza pulak..
yg ni pizza lain dari lain
syok btol..

wefie from us...    kami pun ada org nak dengki
lawak tak??






abam sado akak!!   love u!!






No comments:

Post a Comment