Saturday, April 8, 2017

W34

yeahhhhh week 34 dah perjalanan akak nih
akak dah sampai ke stage susah sungguh2 nihhh
berat tak turun2, saiz harus la tak gerak sama kannnn
perghhhh letih rasanya

tapi akak hadap kan jugak2 deknonnnn
kena kuat dah nih, kena tabah kena gigih segala

jadi akak kena up kan gambar2 utk semangat sendiri
jangan bosan eh..

ini nak zoom kat bahagian muka n leher aje
nampak bezsa sungguh2 kan?
anting2 ni akak tak penah pakai lepas beli
sebab nampak buruk sgt2
skrg dah ok pakai anting2 gini


ini pulak dari week 1 ke today
hmmmmm banyak la beza nya
boleh laaaaa, semoga akak teruskan usaha
caiyok caiyok!!

ini pulak beza dari december lepas
ok peha udah mengecil kan..
bahagian lengan n pinggang tu pun dah ok sket 

fuhhhh memang makin payah
tapi akak kena teruskan

boleh ni bolehhhhh..

No comments:

Post a Comment