Tuesday, October 16, 2012

japanese roses akak

haaaaa aku memang peminat japanese roses.  ye la bunga tu senang idup.  ada je bunga dia tiap2 hari.  tapi dia berbunga waktu pagi je, petang sket dah layu dah bunga2 dia.

ini antara koleksi aku..



yang nih one petals je warna pink..



yang nih aku baru nak wat ala2 JR bed gitu.  tapi tak banyak lagi.  baru seminggu je aku usaha kan.  nanti dah penuh bunga nya aku hupdate lagi naaa?  dalam nih ada multi petals punya JR, kaler memacam ada.  pink gelap, ala2 oren n putih pun ada.


 haaa nih close up sket kaler pink n putih tu..

yang nih lama dah JR aku nih, kaler dia pink + putih.  rajin sangat berbunga..

dan ini pokok bunga kemboja aku, baru je berbunga penuh.  sangat cun kaler dia.  akak suka!!


n tiap2 petang, aku n adam akan lepak n usha pokok2 bunga kami, dan adam akan main bola sepak dia.  hmmmmmm aku rasa itu pasai aku nya rumput idak naik2 sgt..  kih3 :D



2 comments:

  1. Cun!

    Bilalah aku nak sesat rumak ko eh? ;p

    ReplyDelete
  2. tu la kannnn.. bila nak checking2 nya nih bad??

    ReplyDelete