Monday, May 17, 2010

minggu peksa..

hmmmm minggu nih minggu peksa untuk SKTU. anis n adam sibuk peksa la skrg. tp aku yg kecut perut lebih2 nya nih.

tadik lepas amik anis, afzan tanya la cemana peksa. dia jawap teramat senang cam soalan darjah 3 katanya.. ayyoooo kekwat nya minah nih. nanti aku tgk markah dia baper..

petang tu aku tanya adam plak, seb baik dia jawap senang. biasa nya kalau susah dia mmg akan cakap susah. depa nih kelas sorang pagi sorang petang. sangat laaa payah nya incik aku tu nak amik n hantau depa.

tahun depan maybe dpt tukar ke skolah baru bukak tu, harap2 takyah la 2 sessi lagi. payah wooooo..

malam kena study jugak utk peksa esok. malam nih wat latihan mathsssss jek pasai esok nak peksa maths n BM. good luck dear.


sambil study sambil makan roti.. biasa la anis, anak ibu gitu :D


adam pun samo.

sebenar nya dinner kami makan kul 7 camtu, jadik dlm kul 9 depa nih lapo la balik. kekadang makan nasik lagi, kekadang makan roti jek, ikut la depa nak makan apo.

4 comments:

  1. kaklina, depa yg peksa, shida plak yg semak perut. naper ntah??

    ReplyDelete
  2. amier, apip n alipMay 18, 2010 at 9:41 PM

    good luck kakak anis ngan abg adam...amier,apip ngan alip wish tu...

    ReplyDelete
  3. sronok jek anis n adam baca message dari amier, apip n alip :D

    skrg depa dok study lukisan dgn ayah, soklan dah kuar jadik depa nak kena wat latihan.

    ReplyDelete